Mosselen met mieriksworteldip
Mosselen met mieriksworteldip
bewaar
bewaar

Mosselen met mieriksworteldip

20 min. bereiden
24waarderingen

Aan de slag

1

Roer de crème fraîche los met de mierikswortel. Breng op smaak met peper en zout.

2

Controleer de mosselen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder openstaande of beschadigde schelpen. Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de knoflook 1 min. Voeg de mosselen, de prei, de wijn, de helft van de dille en peper en zout naar smaak toe.

3

Schep om, doe de deksel op de pan en stoom de mosselen in 5-8 min. op laag vuur gaar. Verwijder de dichte schelpen. Snijd de rest van de dille fijn. Bestrooi hier de mosselen mee en voeg nog wat peper toe. Serveer met de mieriksworteldip.

algemeenU kunt de mieriksworteldip een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en laat 30 min. voor gebruik op kamertemperatuur komen.

Prei wassen

Instructievideo - 00:29 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosselen met mieriksworteldip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig