bewaar
Schelpjes met romige makreel
Schelpjes met romige makreel
bewaar

Schelpjes met romige makreel

20 min. bereiden
141waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

verse gerookte makreelfilet

500 g

witlof

300 g

schelpjespasta

2 el

traditionele olijfolie

1

ui

1 bakje

zuivelspread naturel

1 bakje

verse bieslook

Aan de slag

1

Verwijder het vel en de graten van de makreel en verdeel de vis in stukken. Snijd het witlof in grove stukken. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg het witlof toe en roerbak 5 min. Voeg de zuivelspread en ca. 100 ml kokend water toe en laat de zuivelspread smelten. Voeg de makreel toe en warm ca. 3 min. door, schep af en toe voorzichtig om. Breng op smaak met peper en zout.

3

Giet de pasta af. Voeg samen met de bieslook toe aan het makreelmengsel. Serveer meteen.

algemeenVervang de gerookte makreel eens door gerookte zalmsnippers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schelpjes met romige makreel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig