bewaar
Curry met groene kool en garnalen
Curry met groene kool en garnalen
bewaar

Curry met groene kool en garnalen

25 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

1

groene kool

2 el

(zonnebloem)olie

1

ui

2 el

kerriepoeder

2 tenen

knoflook

350 g

tijgergarnalen

1 pakje

kokosmelk

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kool in vieren, verwijder de dikke witte nerf en snijd de bladeren in dunne repen.

2

Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg het kerriepoeder toe en roerbak 1 min. Voeg de knoflook en de garnalen toe en roerbak de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kool en de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat 4 min. zachtjes koken, roer af en toe.

3

Serveer de curry met de rijst.

tip

algemeenVoeg voor een fris smaakaccent wat (vers geperst) limoensap toe.