bewaar
Curry met groene kool en garnalen
Curry met groene kool en garnalen
bewaar

Curry met groene kool en garnalen

25 min. bereiden
95waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

1

groene kool

2 el

(zonnebloem)olie

1

ui

2 el

kerriepoeder

2 tenen

knoflook

350 g

tijgergarnalen

1 pakje

kokosmelk

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kool in vieren, verwijder de dikke witte nerf en snijd de bladeren in dunne repen.

2

Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg het kerriepoeder toe en roerbak 1 min. Voeg de knoflook en de garnalen toe en roerbak de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kool en de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat 4 min. zachtjes koken, roer af en toe.

3

Serveer de curry met de rijst.

algemeenVoeg voor een fris smaakaccent wat (vers geperst) limoensap toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Curry met groene kool en garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig