Ingrediënten
15 porties
5 plakjes
diepvries roomboterbladerdeeg
300 g
runderchipolata
2 tl
gedroogde oregano
1
middelgroot ei
Dit heb je nodig
bakpapier
Aan de slag
Verwarm de oven op 200 °C.
Leg op elk plakje bladerdeeg 1 worstje, bestrooi met de oregano en rol op. Snijd in drieën.
Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met het ei en bak ze in ca. 25 min. goudbruin en gaar.
Worstbroodjes

null porties
95 kcal
10 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven op 200 °C.
Leg op elk plakje bladerdeeg 1 worstje, bestrooi met de oregano en rol op. Snijd in drieën.
Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met het ei en bak ze in ca. 25 min. goudbruin en gaar.
algemeen:U kunt dit gerecht 3 uur van tevoren bereiden. Dit gerecht is koud ook lekker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 15 personen)5 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg
300 g runderchipolata
2 tl gedroogde oregano
1 middelgroot ei
Dit heb je nodig
bakpapier