bewaar
Broccoli met 4 toppings
Broccoli met 4 toppings
bewaar

Broccoli met 4 toppings

25 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

40 g

pijnboompitten

3 el

zonnebloemolie

1 duopak

gerookte spekblokjes

2 sneetjes

witbrood

1 el

verse bieslook

60 g

Zwitserse kaas

600 g

broccoli

Aan de slag

1

Voor volwassenen en kinderen: Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Laat afkoelen op een bord.

2

Verhit 2 el olie in dezelfde koekenpan en bak de spekjes in 7 min. op niet te hoog vuur knapperig. Schep regelmatig om.

3

Snijd ondertussen de korstjes van het brood en snijd het brood in blokjes. Meng deze in een kom met de rest van de olie en peper en zout naar smaak. Bak ze in een koekenpan op laag vuur al omscheppend in 8 min. goudbruin en knapperig. Laat afkoelen en meng de bieslook erdoor. Snijd de kaas in blokjes.

4

Kook de broccoli in water met zout in 4 min. beetgaar. Serveer met de pijnboompitten, de spekjes, de croutons en de kaasblokjes in aparte bakjes.