Kastanjechampignons met bosui

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 rode peper
- 2 bosuien
- 1 bakje kastanjechampignon
- 2 struiken roodlof
- 2 el oosterse roerbakolie
- ½ el citroensap
Keukenspullen
- keukenpapier
Advertentie
Bereiden
Was peper, maak schoon en snijd in reepjes. Maak bosuitjes schoon en snijd in smalle reepjes. Snijd wit van bosuitjes klein en snijd groen in lange, smalle reepjes. Veeg champignons schoon met keukenpapier en snijd in vieren. Verwarm olie met peper zachtjes in koekenpan. Voeg champignons toe en bak op laag vuur ca. 2 minuten al omscheppend. Haal van vuur af en schep kleine stukjes bosui en citroensap door champignons. Breng op smaak mte zout. Leg op vier bordjes elk 2 blaadjes roodlof op elkaar en schep champignons erin. Garneer met reepjes bosui.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 60 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 2 g
-
vet 5 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Kastanjechampignons met bosui
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kastanjechampignons met bosui
- 1 rode peper
- 2 bosuien
- 1 bakje kastanjechampignon
- 2 struiken roodlof
- 2 el oosterse roerbakolie
Was peper, maak schoon en snijd in reepjes. Maak bosuitjes schoon en snijd in smalle reepjes. Snijd wit van bosuitjes klein en snijd groen in lange, smalle reepjes. Veeg champignons schoon met keukenpapier en snijd in vieren.
- ½ el citroensap
Verwarm olie met peper zachtjes in koekenpan. Voeg champignons toe en bak op laag vuur ca. 2 minuten al omscheppend. Haal van vuur af en schep kleine stukjes bosui en citroensap door champignons.
Breng op smaak mte zout. Leg op vier bordjes elk 2 blaadjes roodlof op elkaar en schep champignons erin. Garneer met reepjes bosui.