Ingrediënten
4 personen
1
knolselderij
2 el
mascarpone
50 g
oude kaas
2 el
olijfolie met truffelaroma
Dit heb je nodig
pureestamper
Aan de slag
Snijd de knolselderij in dikke plakken. Schil de plakken, snijd ze in stukjes en was ze. Kook de stukjes knolselderij in water met zout in ca. 12 min. gaar. Giet de groente goed af.
Stamp de knolselderij met de pureestamper tot een grove puree met stukjes. Meng de mascarpone, de kaas, de truffelolie en naar smaak peper door de puree. Lekker bij gestoofd rundvlees en wild.
Knolselderij met oude kaas en truffelolie

bijgerecht
null personen
175 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knolselderij in dikke plakken. Schil de plakken, snijd ze in stukjes en was ze. Kook de stukjes knolselderij in water met zout in ca. 12 min. gaar. Giet de groente goed af.
Stamp de knolselderij met de pureestamper tot een grove puree met stukjes. Meng de mascarpone, de kaas, de truffelolie en naar smaak peper door de puree. Lekker bij gestoofd rundvlees en wild.
algemeen:Zo maakt u knolselderij schoon: snijd de knol in dikke plakken, schil ze, was ze en verwerk ze vervolgens verder. Gebruikt u niet in één keer de hele knol? Bewaar dan de rest afgedekt met folie in de koelkast. Zo kunt u de knol nog minimaal een week bewaren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 knolselderij
2 el mascarpone
50 g oude kaas
2 el olijfolie met truffelaroma
Dit heb je nodig
pureestamper