bewaar
Frambozensorbet met rozenlikeur
Frambozensorbet met rozenlikeur
bewaar

Frambozensorbet met rozenlikeur

10 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

fijne suiker

300 g

frambozen

1 el

sinaasappelsap

3 el

rozenlikeur

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

1

Los in een kommetje de suiker al roerend op in 50 ml kokendheet water. Voeg het sinaasappelsap en de likeur toe. Laat dit afkoelen.

2

Schep de bevroren frambozen met het suikerstroopje in de keukenmachine. Meng alles eerst met behulp van de pulseknop en pureer vervolgens alles tot smeuïg sorbetijs. Schep bolletjes frambozenijs in 4 coupes of glazen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frambozensorbet met rozenlikeur

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig