bewaar
Rozijnenbruschetta met Italiaanse aardbeien
Rozijnenbruschetta met Italiaanse aardbeien
bewaar

Rozijnenbruschetta met Italiaanse aardbeien

15 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

aardbeien

1 el

balsamicoazijn

1½ el

gestampte muisjes

4 dikke plakken

rozijnenbrood

1 el

olijfolie

chilipeper

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Snijd de aardbeien in dunne plakjes en meng in een kom met de azijn en gestampte muisjes.

2

Verhit de grillpan. Bestrijk het brood dun met de olie en rooster het in de grillpan in 3 minuten, of tot het goudbruin is. Keer halverwege.

3

Verdeel het brood over 4 borden en schep de aardbeien erop. Maal de chilipeper erboven en serveer direct. Lekker met een bolletje vanille-ijs.