Worstenbroodjes

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pakje bladerdeeg (diepvries) (450 g)
- 1 blik knakworst (400 g)
- 1 ei (M)
- 2 eetlepels sesamzaad
- 1 kropsla
- 1 doosje cherrytomaatjes (250 g)
- 1 blikje maïskorrels (150 g)
- 3 eetlepels slasaus
Keukenspullen
- keukenkwastje
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bladerdeegplakjes laten ontdooien. Worstjes laten uitlekken en in bladerdeegplakjes rollen. Ei loskloppen. Met keukenkwastje bovenkant van broodjes besmeren met ei. Bestrooien met sesamzaad. Broodjes op bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken. Intussen sla wassen en fijnsnijden. Tomaatjes wassen en halveren. Maïs laten uitlekken. In schaal alle groenten en slasaus mengen. Worstenbroodjes serveren met salade. Lekker met ketchup.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 860 kcal
- eiwit 16 g
- koolhydraten 53 g
- vet 65 g