Spinazielasagne
Let op: deze lasagne is alleen voor krachtpatsers!
Ingrediënten
4 personen
2 el
traditionele olijfolie
600 g
verse spinazie
1 teen
knoflook
780 ml
basis pastasaus kappertjes-oregano
250 g
koelverse lasagnebladen
150 g
geraspte kaas voor ovengratin
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verhit de olie in een hapjespan en laat de spinazie in delen slinken. Pers de knoflook erboven uit, bestrooi met peper en zout en bak tot het vocht verdampt is.
Verdeel 2 el pastasaus over de ovenschaal en leg daarop 1/3 van de lasagnevellen, 1/3 van de spinazie, ¼ van de pastasaus en ¼ van de kaas. Maak zo nog 2 lagen. Verdeel de rest van de pastasaus en kaas erover en bak de lasagne in ca. 25 min. goudbruin en gaar.
Spinazielasagne
Let op: deze lasagne is alleen voor krachtpatsers!

hoofdgerecht
null personen
480 kcal
10 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verhit de olie in een hapjespan en laat de spinazie in delen slinken. Pers de knoflook erboven uit, bestrooi met peper en zout en bak tot het vocht verdampt is.
Verdeel 2 el pastasaus over de ovenschaal en leg daarop 1/3 van de lasagnevellen, 1/3 van de spinazie, ¼ van de pastasaus en ¼ van de kaas. Maak zo nog 2 lagen. Verdeel de rest van de pastasaus en kaas erover en bak de lasagne in ca. 25 min. goudbruin en gaar.
bewaartip:Je kunt de lasagne 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm voor serveren afgedekt met aluminiumfolie ca. 20 min. in de oven op 180 °C.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 el traditionele olijfolie
600 g verse spinazie
1 teen knoflook
780 ml basis pastasaus kappertjes-oregano
250 g koelverse lasagnebladen
150 g geraspte kaas voor ovengratin