bewaar
Meergranenwraps met kipsalade
Meergranenwraps met kipsalade
bewaar

Meergranenwraps met kipsalade

Deze tortilla’s vul je met verse groenten en serveer je lauwwarm.

15 min. bereiden
116waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8

meergranen tortillawraps

½ struik

bleekselderij

1

ui

1

rode paprika

2 el

traditionele olijfolie

250 g

gerookte kipreepjes

200 g

ijsbergsla met tuinkruiden

75 ml

Thousand Islands sladressing

Deze tortilla’s vul je met verse groenten en serveer je lauwwarm.

Aan de slag

1

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in stukken van 4 cm en snijd die in reepjes. Breng een laagje water aan de kook en kook de bleekselderij 3 min. Spoel ze in een vergiet onder de kraan met koud water af.

2

Snijd de ui in partjes. Snijd de paprika in reepjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui 4 min. Voeg de paprika toe en roerbak nog 2 min. Laat een beetje afkoelen. Meng samen met de bleekselderij en de gerookte kipreepjes door de sla. Schep de dressing erdoor. Vul de wraps met de salade en vouw ze in vieren.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.