bewaar
Maccheroni met zalmsaus
Maccheroni met zalmsaus
bewaar

Maccheroni met zalmsaus

25 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

2 zakken

maccheroni bicolore

1

ui

250 g

champignons

1 blik

roze zalm

2 eetlepels

boter of margarine

300 g

doperwten extra fijn

200 g

verse roomkaas

1

kruidenbouillontablet

Aan de slag

Maccheroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. In zeef zalm laten uitlekken. Vellen en graatjes verwijderen. Zalm in stukjes verdelen. In braadpan boter verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Saus ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Serveren met maccheroni.