bewaar
Tagliatelle met romige paddenstoel-bloemkoolsaus
Tagliatelle met romige paddenstoel-bloemkoolsaus
bewaar

Tagliatelle met romige paddenstoel-bloemkoolsaus

25 min. bereiden
96waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

bloemkool

300 g

tagliatelle

50 g

boter

1

ui

1 bakje

paddestoelenmelange

1 zakje

bechamelsaus

400 ml

halfvolle melk

2 takjes

peterselie

Aan de slag

1

Kook de bloemkool 10 min. Bewaar het kookvocht. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Smelt de boter in een wok of hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak 5 min. Laat het vocht verdampen. Bereid de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar met de 400 ml melk. Roer de saus door de paddenstoelen. Voeg de bloemkool toe en breng de saus aan de kook. Voeg eventueel wat kookvocht van de bloemkool toe als de saus te dik is. Breng op smaak met peper en zout. Roer van het vuur af de peterselie erdoor.

3

Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep de bloemkoolsaus erop.

algemeenStrooi er naar smaak geraspte kaas over.