bewaar
Nasi met roerbakgroente en garnalen
Nasi met roerbakgroente en garnalen
bewaar

Nasi met roerbakgroente en garnalen

25 min. bereiden
137waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

1 el

arachideolie

250 g

diepvries wokgarnalen met knoflook en peterselie

100 g

boemboe nasi goreng

400 g

Chinese roerbakmix

1

komkommer

1 el

sambal oelek

2 el

ketjap manis

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de garnalen op hoog vuur ca. 2 min. Schep de garnalen uit de wok.

2

Bak in het achtergebleven bakvet de boemboe en roerbakmix 5 min. op hoog vuur. Schep de rijst door de groente en verwarm 2 min. mee. Voeg de garnalen toe en verwarm 1 min. mee.

3

Snijd ondertussen de komkommer in dunne reepjes (julienne). Roer de sambal los met de ketjap en schep de komkommer erdoor. Serveer de komkommer bij de nasi goreng met garnalen.