bewaar
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
bewaar

Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken

25 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

1 zak

spruitjes

3 el

olijfolie

2 zakken

Toscaanse

2 x 2

rundervinken

1

ui

1

gele paprika

Aan de slag

1

Kook de spruitjes in kokend water 10 min. en laat uitlekken.

2

Verhit 2 el olie in een wok en bak de Toscaanse aardappelpartjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de rundervinken rondom knapperig bruin en vanbinnen gaar in 18 min. Voeg de ui en de paprika toe aan de aardappelpartjes en roerbak 3 min. Schep op het laatst de spruitjes erbij.

3

Serveer de rundervinken met de roerbak van Toscaanse aardappelpartjes.