bewaar
Kibbeling met pikante mango
Kibbeling met pikante mango
bewaar

Kibbeling met pikante mango

25 min. bereiden
110waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

1 zakje

mix voor

3 el

olie

1 zak

Chinese roerbakmix

1

ui

1 schaal

kibbeling

50 ml

woksaus

1 doosje

mango

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat de rijst direct na het koken in een wijde kom snel afkoelen. Laat de mix voor nasi goreng 10 min. wellen in 100 ml kokendheet water. Verhit in een wok 2 el olie en roerbak hierin de Chinese roerbakmix 5 min. Voeg de mix voor nasi goreng toe en roer het door elkaar. Schep de gare rijst erbij en roerbak 5 min.

2

Verhit intussen in een hapjespan de rest van de olie en fruit hierin de ui goudbruin. Schep de kibbeling erbij en verwarm deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de woksaus en de stukjes mango toe en verwarm het al omscheppend nog 3 min.

3

Serveer de kibbeling met pikante mango met de nasi goreng.

tip

algemeenHeeft u 't liever iets minder pikant? Neem dan de mildere variant sweet & sour (flesje 200 ml, AH).