bewaar
Wraps met sperziebonen, ham en kaas
Wraps met sperziebonen, ham en kaas
bewaar

Wraps met sperziebonen, ham en kaas

15 min. bereiden
20 min. oventijd
216waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

koelverse gebroken sperzieboon

2

uien

2 el

traditionele olijfolie

200 g

beenhamreepjes

8

tortillawraps

3

middelgrote eieren

175 g

geraspte jonge kaas

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de stukken bakpapier op een bakplaat. Kook de sperziebonen in ruim water 4 min. Laat ze in een vergiet uitlekken. Snijd de ui in dunne halve ringen en bak in de olie goudbruin.

2

Neem de pan van het vuur en schep de sperziebonen en de hamreepjes erbij. Breng op smaak met peper en zout. Vul de wraps met het bonenmengsel en rol ze op. Leg op elk stuk bakpapier naast elkaar 2 gevulde wraps.

3

Klop de eieren los met 125 g kaas (per 4 personen) en lepel het over de wraps. Strooi de rest van de kaas erover. Schuif de bakplaat in de oven en bak de wraps ca. 20 min. Serveer ze warm.