Gegrilde ribkarbonade met perendressing

hollands
hoofdgerecht
4 personen
3
4
Advertentie
Ingrediënten
- 4 ribkarbonades (à ca. 100 g)
- 1 eetlepel olie
- zout
- peper
- 1 portie perendressing (recept elders op de site)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Ribkarbonades dun bestrijken met olie. Bestrooien met zout en peper en in grillplan in ca. 10 minuten gaar en lichtbruin grillen, halverwege keren. Karbonades op vier borden leggen. Dressing erover en ernaast scheppen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 288 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 4 g
- vet 20 g