bewaar
Ovenfarfalle met zalm en prei
Ovenfarfalle met zalm en prei
bewaar

Ovenfarfalle met zalm en prei

Hoe je dat krokante dakje krijgt? Met beschuitkruim en olie!

20 min. bereiden
8 min. oventijd
106waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

900 g

diepvries prei à la crème

4

diepvries wilde zalm

2

beschuiten

50 g

diepvries basilicum

1 el

traditionele olijfolie

Hoe je dat krokante dakje krijgt? Met beschuitkruim en olie!

Aan de slag

1

Verwarm de ovengrill voor. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar vang een kopje van het kookvocht op. Laat de prei in een pan op laag vuur ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking, roer regelmatig.

2

Snijd de zalm in stukjes. Roer de stukjes zalm erdoor. Meng de prei met zalm en het basilicum door de farfalle. Voeg eventueel iets van het achtergehouden pastakookvocht toe om het mengsel smeuïg te maken.

3

Verkruimel de beschuiten. Vet de ovenschaal in. Doe het farfallemengsel in de ovenschaal. Meng het beschuitkruim met de olie en strooi dit over de schotel. Schuif de schotel 15 centimeter onder de hete ovengrill en laat de bovenkant in 8 minuten goudbruin worden.