bewaar
Tilapia en mihoen uit de wok
Tilapia en mihoen uit de wok
bewaar

Tilapia en mihoen uit de wok

20 min. bereiden
133waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

mihoen

500 g

tilapiafilet

2 eetlepels

wokolie

1 zak

Thaise roerbakmix

1 blik

minimaïskolfjes

4 eetlepels

gembersiroop

3 eetlepels

sojasaus

2 eetlepels

zoute pinda's

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de mihoen onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snijd de tilapiafilet in reepjes. Verhit een wok en voeg de olie toe. Bak de visreepjes al omscheppend 2 minuten. Voeg de roerbakmix en de minimaïs toe en bak 5 minuten, blijf het geheel omscheppen. Doe de mihoen erbij, breng op smaak met gembersiroop, sojasaus en peper en meng het geheel. Verdeel de mihoen over 4 kommen en bestrooi met de stukjes pinda.

algemeenIn plaats van gembersiroop kun je ook citroensap met wat honing gebruiken.