Tilapia en mihoen uit de wok

Advertentie
Ingrediënten
- 250 g mihoen
- 500 g tilapiafilet ((zak a 750 g, diepvries), ontdooid)
- 2 eetlepels wokolie
- 1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
- 1 blik minimaïskolfjes ((425 g), uitgelekt)
- 4 eetlepels gembersiroop (fles a 250 ml)
- 3 eetlepels sojasaus (zout)
- 2 eetlepels zoute pinda's (in stukjes)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de mihoen onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snijd de tilapiafilet in reepjes. Verhit een wok en voeg de olie toe. Bak de visreepjes al omscheppend 2 minuten. Voeg de roerbakmix en de minimaïs toe en bak 5 minuten, blijf het geheel omscheppen. Doe de mihoen erbij, breng op smaak met gembersiroop, sojasaus en peper en meng het geheel. Verdeel de mihoen over 4 kommen en bestrooi met de stukjes pinda.
Tip:
In plaats van gembersiroop kun je ook citroensap met wat honing gebruiken.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 600 kcal
- eiwit 35 g
- koolhydraten 83 g
- vet 16 g