bewaar
Linzencurry met vis
Linzencurry met vis
bewaar

Linzencurry met vis

15 min. bereiden
128waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

400 g

pangasiusfilet

2 el

kerriepoeder

3 el

olie

2

uien

500 g

tomaten

1 zak

spinazie

2 blikken

linzen

Aan de slag

1

Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verdeel de pangasiusfilets in gelijke stukken en schep ze om met de kerriepoeder.

3

Verhit in een wok of hapjespan de olie en roerbak hierin de vis met de ui 3 minuten. Voeg de tomaten, spinazie en linzen toe en stoof het gerecht 5 minuten. Serveer de zilvervliesrijst erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzencurry met vis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig