bewaar
Rundvlees-kokosschotel
Rundvlees-kokosschotel
bewaar

Rundvlees-kokosschotel

30 min. bereiden
89waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

Chinese kool

½ zakje

verse peterselie

50 g

ongezouten cashewnoten

300 g

pandanrijst

2 eetlepels

zonnebloemolie

2 x 225 gr

runderreepjes naturel

½ blik

kokosmelk

1 kuipje

boemboe rendang vlees

1 zak

peen julienne

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kool in repen snijden. Peterselie fijnsnijden. Cashewnoten grof hakken. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Cashewnoten en peterselie door rijst scheppen en met deksel op pan 15 min. laten staan. Intussen olie in wok verhitten en runderreepjes omscheppend bruinbakken. Kokosmelk en boemboe toevoegen, doorscheppen en aan de kook brengen. Kool en peen toevoegen en gerecht ca. 3 min. laten stoven. Rijst over 4 borden verdelen. Rundvlees ernaast scheppen.