bewaar
Pasta puttanesca
Pasta puttanesca
bewaar

Pasta puttanesca

Écht Italiaanse pasta met de pure smaken van kappertjes, ansjovis en peterselie.

20 min. bereiden
115waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

tagliatelle

2 tenen

knoflook

4 el

traditionele olijfolie

2 el

verse peterselie

46 g

ansjovisfilets in olie in blik

3 el

kappertjes

Écht Italiaanse pasta met de pure smaken van kappertjes, ansjovis en peterselie.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook lichtbruin.

3

Snijd de peterselie fijn. Schelp de knoflook met de olie door de pasta, roer dan de ansjovis, de kappertjes en de peterselie erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

tip

combinatietipLekker met een tomatensalade.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.