bewaar
Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
bewaar

Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes

25 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

wienerschnitzel

2 zakken

spruitjes

50 g

boter

2 zakken

kleine krieltjes

5 el

sinaasappel-

1 zak

eikenbladslamelange

Aan de slag

1

Bestrooi het vlees met peper en zout. Kook de spruitjes in water met zout in 5 min. gaar. Giet af. Verhit ondertussen 25 g boter in een hapjespan en bak het vlees in 4 min. knapperig. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.

2

Verhit 25 g boter en bak de krieltjes 10 min. op laag vuur. Zet het vuur hoger, voeg de spruitjes toe en laat al omscheppend 8 min. bakken. Voeg het vlees en de dressing toe, schep om en warm door. Haal de pan van het vuur. Schep de sla erdoor en serveer.