Ingrediënten
4 personen
125 ml
slagroom
75 g
witte chocolade
4 eetlepels
cognac
400 ml
espressokoffie
Dit heb je nodig
hoge hittebestendige glazen
Aan de slag
Klop de slagroom stijf. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf krullen van de chocolade. Roer de cognac door de espressokoffie. Schenk dit in 4 hittebestendige hoge glazen en schep hierop eerst de chocoladekrullen en dan de slagroom. Serveer er roodfruit-chocoladerotsjes bij (recept elders op site).
Koffie met witte chocoladeroom

null personen
0 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom stijf. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf krullen van de chocolade. Roer de cognac door de espressokoffie. Schenk dit in 4 hittebestendige hoge glazen en schep hierop eerst de chocoladekrullen en dan de slagroom. Serveer er roodfruit-chocoladerotsjes bij (recept elders op site).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)125 ml slagroom
75 g witte chocolade
4 eetlepels cognac
400 ml espressokoffie
Dit heb je nodig
hoge hittebestendige glazen