Röstikoek met brie

Advertentie
Ingrediënten
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In pan boter verhitten, rösti toevoegen en bestrooien met zout en peper. Rösti ca. 5 minuten bakken, af en toe omscheppen. Intussen bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden. Ei schuimig kloppen met helft van bosui. Brie in dunne plakjes snijden. Ei al roerend over rösti uitschenken en tot koek vormen, iets plat drukken. Brie erop leggen en rest van bosui erover strooien. Afgedekt ca. 5 minuten bakken tot onderkant iets bruin en brie gesmolten is.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 525 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 25 g
- vet 38 g