Ve­ge­ta­ri­sche spa­ghet­ti bo­log­ne­se

Ook zonder gehakt is dit klassieke pastagerecht niet te versmaden!

(35) waardeer
italiaans hoofdgerecht Ook zonder gehakt is dit klassieke pastagerecht niet te versmaden! 4 personen
3 35

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd intussen de knoflook en ui. Snijd de bleekselderij in smalle boogjes. Prak de tomaten uit blik fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
  2. Verhit de olie van de gedroogde tomaten in de wok en bak hier in de knoflook, ui en bleekselderij voor 5 min.
  3. Voeg de vegetarische stukjes, geprakte tomaten met sap, de suiker en gedroogde tomaten toe en laat ca. 5 min. zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden schep de saus erop.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 602 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 89 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 12-13

Vegetarische spaghetti bolognese

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ve­ge­ta­ri­sche spa­ghet­ti bo­log­ne­se

1
1
  • 400 g spaghetti
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 1 struik bleekselderij
  • 400 g gepelde tomaten in blik
  • 12 zongedroogde tomaten in olie

Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd intussen de knoflook en ui. Snijd de bleekselderij in smalle boogjes. Prak de tomaten uit blik fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.

2
2

Verhit de olie van de gedroogde tomaten in de wok en bak hier in de knoflook, ui en bleekselderij voor 5 min.

3
3
  • 175 g Quornstukjes
  • 2 tl kristalsuiker

Voeg de vegetarische stukjes, geprakte tomaten met sap, de suiker en gedroogde tomaten toe en laat ca. 5 min. zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden schep de saus erop.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.