bewaar
Vegetarische spaghetti bolognese
Vegetarische spaghetti bolognese
bewaar

Vegetarische spaghetti bolognese

Ook zonder gehakt is dit klassieke pastagerecht niet te versmaden!

20 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

2 tenen

knoflook

1

ui

1 struik

bleekselderij

400 g

gepelde tomaten in blik

12

zongedroogde tomaten in olie

175 g

Quornstukjes

2 tl

kristalsuiker

Dit heb je nodig

  • wok

Ook zonder gehakt is dit klassieke pastagerecht niet te versmaden!

Aan de slag

1

Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd intussen de knoflook en ui. Snijd de bleekselderij in smalle boogjes. Prak de tomaten uit blik fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.

2

Verhit de olie van de gedroogde tomaten in de wok en bak hier in de knoflook, ui en bleekselderij voor 5 min.

3

Voeg de vegetarische stukjes, geprakte tomaten met sap, de suiker en gedroogde tomaten toe en laat ca. 5 min. zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden schep de saus erop.