Ingrediënten
1 portie
125 g
roomboter
5
ansjovisfilets
1 tl
citroensap
½ tl
peper
Aan de slag
Meng met een vork de boter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. De boter wordt beter smeerbaar als u hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
Ansjovisboter

bijgerecht
1 porties
0 kcal
5 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Meng met een vork de boter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. De boter wordt beter smeerbaar als u hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)125 g roomboter
5 ansjovisfilets
1 tl citroensap
½ tl peper