bewaar
Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen
Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen
bewaar

Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen

20 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

diepvries spinazie

3

rode uien

250 g

kastanjechampignons

100 g

shiitakes

5 el

traditionele olijfolie

700 g

koelverse aardappelschijfjes

2 el

gedroogde tijm

150 g

gezouten notenmelange

Aan de slag

1

Laat de spinazie ontdooien en knijp het overtollige vet eruit. Maak de paddenstoelen schoon en halveer de grote exemplaren. Snijd de ui in partjes.

2

Verhit 3 el olie in een wok. Bak de aardappelen in de wok 10 min. gaar. Geregeld omscheppen.

3

Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de ui en paddenstoelen 5 min. Voeg de spinazie en tijm toe en laat 5 min. mee verwarmen. Voeg peper en zou toe.

4

Hak de noten grof en voeg ze toe aan de aardappelen. Bak 1 minuut mee. Verdeel de spinazie en notenaardappelen over de borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig