bewaar
Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen
Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen
bewaar

Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen

20 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

diepvries spinazie

3

rode uien

250 g

kastanjechampignon

100 g

shiitake

5 el

traditionele olijfolie

700 g

koelverse aardappelschijfjes

2 el

gedroogde tijm

150 g

gezouten notenmelange

Aan de slag

1

Laat de spinazie ontdooien en knijp het overtollige vet eruit. Maak de paddenstoelen schoon en halveer de grote exemplaren. Snijd de ui in partjes.

2

Verhit 3 el olie in een wok. Bak de aardappelen in de wok 10 min. gaar. Geregeld omscheppen.

3

Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de ui en paddenstoelen 5 min. Voeg de spinazie en tijm toe en laat 5 min. mee verwarmen. Voeg peper en zou toe.

4

Hak de noten grof en voeg ze toe aan de aardappelen. Bak 1 minuut mee. Verdeel de spinazie en notenaardappelen over de borden.