Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen

612 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de spinazie ontdooien en knijp het overtollige vet eruit. Maak de paddenstoelen schoon en halveer de grote exemplaren. Snijd de ui in partjes.

  2. Verhit 3 el olie in een wok. Bak de aardappelen in de wok 10 min. gaar. Geregeld omscheppen.

  3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de ui en paddenstoelen 5 min. Voeg de spinazie en tijm toe en laat 5 min. mee verwarmen. Voeg peper en zou toe.

  4. Hak de noten grof en voeg ze toe aan de aardappelen. Bak 1 minuut mee. Verdeel de spinazie en notenaardappelen over de borden.

Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel