bewaar
Mosselen met knoflook en koriander
Mosselen met knoflook en koriander
bewaar

Mosselen met knoflook en koriander

20 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

2 el

olijfolie

1 tl

paprikapoeder

1 zak

oosterse wokgroente

1 blik

tomatenblokjes

1

visbouillontablet

1 bak

mosselen

1 zakje

verse koriander

1 pak

naanbrood

Aan de slag

Knoflook pellen en fijnsnijden. In grote diepe pan olie verhitten en hierin knoflook 1 min. bakken. Paprikapoeder en groenten toevoegen en omscheppen. Blokjes tomaat met vocht, bouillontablet en 1 dl water toevoegen en aan de kook brengen. Zo nu en dan roeren. Mosselen ondertussen wassen. Mosselen die ver openstaan of kapot zijn, verwijderen. Mosselen met mosselkruiden (uit bak mosselen) aan pan toevoegen, omscheppen en met deksel op pan in ca. 5 min. gaarkoken. Koriander ondertussen fijnsnijden. In ruime droge koekenpan naanbrood om en om 1 min. bakken. In stukken snijden. Mosselen met groenten op 4 borden scheppen. Naanbrood erbij geven. Mosselen die tijdens het koken niet zijn opengegaan weggooien.