Mos­se­len met knof­look en ko­ri­an­der

(49) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 49

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knoflook pellen en fijnsnijden. In grote diepe pan olie verhitten en hierin knoflook 1 min. bakken. Paprikapoeder en groenten toevoegen en omscheppen. Blokjes tomaat met vocht, bouillontablet en 1 dl water toevoegen en aan de kook brengen. Zo nu en dan roeren. Mosselen ondertussen wassen. Mosselen die ver openstaan of kapot zijn, verwijderen. Mosselen met mosselkruiden (uit bak mosselen) aan pan toevoegen, omscheppen en met deksel op pan in ca. 5 min. gaarkoken. Koriander ondertussen fijnsnijden. In ruime droge koekenpan naanbrood om en om 1 min. bakken. In stukken snijden. Mosselen met groenten op 4 borden scheppen. Naanbrood erbij geven. Mosselen die tijdens het koken niet zijn opengegaan weggooien.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 429 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.