bewaar
Kapucijners met gehakt en piccalilly
Kapucijners met gehakt en piccalilly
bewaar

Kapucijners met gehakt en piccalilly

20 min. bereiden
105waarderingen

Ingrediënten

4 personen

25 g

boter

1 schaal

Hollandse gehaktballetjes

2 zakken

Provençaalse roerbakmix

1

ui

1 blik

kapucijners

1 pot

piccalilly

Aan de slag

Verhit de helft van de boter in de wok en bak de gehaktballetjes 5 min. Doe de roerbakmix erbij en roerbak 5 min. Verhit ondertussen de rest van de boter in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de kapucijners toe en warm 3 min. mee. Verdeel de kapucijners en het groentemengsel over 4 grote borden of kommen en voeg naar smaak wat piccalilly toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kapucijners met gehakt en piccalilly

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig