Filokaneelkoekjes met kwark

285 kcal

20 min. bereiden

2.8/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakplaat bekleed met bakpapier


2007 week 42-43 - 2007 week 42-43

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 180 °C. Schil van 1 sinaasappel boven kommetje raspen en met suiker en kaneel mengen. Sinaasappels schillen en in stukjes snijden. Boter in steelpannetje op laag vuur smelten, maar niet bruin laten worden. Velletjes filodeeg elk in 4 gelijke stukken knippen. Velletjes 1 voor 1 licht beboteren en in 4 stapeltjes op bakpapier op bakplaat leggen. Stapeltjes bestrooien met kaneel-sinaasappelsuiker. In 5 min. goudbruin en knapperig bakken. Beetje laten afkoelen. Op elk bord krokante koek leggen. Kwark ernaast scheppen en stukjes sinaasappel erbij geven.

Wat vond je van dit recept?

Filokaneelkoekjes met kwark

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig