bewaar
Snelle pepermacaroni met ham
Snelle pepermacaroni met ham
bewaar

Snelle pepermacaroni met ham

Deze pasta heb je zó in elkaar gedraaid: handig als snelle avondmaaltijd voor hun muziekles.

10 min. bereiden
165waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

macaroni

125 g

mozzarella

250 g

hamblokjes

75 g

rucola

1 tl

versgemalen peper

100 g

geraspte extra belegen kaas

Deze pasta heb je zó in elkaar gedraaid: handig als snelle avondmaaltijd voor hun muziekles.

Aan de slag

1

Kook de macaroni beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd intussen de mozzarella in blokjes. Schep de hamblokjes en de mozzarella door de hete macaroni.

2

Scheur de rucola met de hand in grove stukken. Schep de rucola, de peper en de helft van de geraspte kaas door de warme macaroni.

3

Verdeel de macaroni over de borden en strooi de rest van de geraspte kaas erover. Serveer direct. Lekker met gekookte broccoliroosjes.