bewaar
Gebakken krieltjes met dip
Gebakken krieltjes met dip
bewaar

Gebakken krieltjes met dip

15 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

3 eetlepels

(olijf)olie

1 pak

krieltjes

1

komkommer

1 bakje

cherrytomaatjes

1 zakje

worteltjes

2 zakjes

mix voor dipsaus

5 eetlepels

mayonaise

1 schaaltje

achterham

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

In koekenpan olie verhitten en krieltjes in ca. 10 min. rondom goudbruin en gaar bakken. Ondertussen komkommer wassen, in 3 stukken snijden en elk stuk in reepjes snijden. Tomaatjes schoonmaken. Worteltjes in lengte in vieren snijden. Groenten in 4 schaaltjes leggen. In 2 schaaltjes mix voor dipsaus doen, allebei mengen met 2 1/2 el mayonaise en 1 el water. Grillpan verhitten en hierin plakjes ham om en om even grillen. Ham en warme aardappeltjes op 4 grote borden scheppen, groenten en dipsaus ernaast zetten. Aan tafel groenten en aardappeltjes dippen.