Hamstengels met artisjoksalade
637 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 krop
1 stuk
1 eetlepel
3 eetlepels
6 eetlepels
1 blik
1 pak
1 pak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 30-31 - 2007 week 30-31
Sla schoonmaken en blaadjes loshalen en klein scheuren. Kaas in kleine blokjes snijden. Dressing roeren van honing, azijn, olie en naar smaak zout en peper. Artisjokharten laten uitlekken en in vieren snijden. Hamplakjes om bovenkant van soepstengels wikkelen. Sla mengen met kaas, artisjokharten en dressing. Salade over 4 grote borden verdelen. Hamstengels erop leggen.
Hamstengels met artisjoksalade

hoofdgerecht
4 personen
637 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Sla schoonmaken en blaadjes loshalen en klein scheuren. Kaas in kleine blokjes snijden. Dressing roeren van honing, azijn, olie en naar smaak zout en peper. Artisjokharten laten uitlekken en in vieren snijden. Hamplakjes om bovenkant van soepstengels wikkelen. Sla mengen met kaas, artisjokharten en dressing. Salade over 4 grote borden verdelen. Hamstengels erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 krop ijsbergsla
1 stuk grano padano
1 eetlepel honing
3 eetlepels balsamicoazijn
6 eetlepels olijfolie extra vierge
1 blik artisjokharten
1 pak rauwe ham, flinterdun gesneden
1 pak soepstengels




