bewaar
Hamstengels met artisjoksalade
Hamstengels met artisjoksalade
bewaar

Hamstengels met artisjoksalade

15 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

1 krop

ijsbergsla

1 stuk

grano padano

1 eetlepel

honing

3 eetlepels

balsamicoazijn

6 eetlepels

olijfolie extra vierge

1 blik

artisjokharten

1 pak

rauwe ham, flinterdun gesneden

1 pak

soepstengels

Aan de slag

Sla schoonmaken en blaadjes loshalen en klein scheuren. Kaas in kleine blokjes snijden. Dressing roeren van honing, azijn, olie en naar smaak zout en peper. Artisjokharten laten uitlekken en in vieren snijden. Hamplakjes om bovenkant van soepstengels wikkelen. Sla mengen met kaas, artisjokharten en dressing. Salade over 4 grote borden verdelen. Hamstengels erop leggen.