Broccoli en bloemkool met gebakken krieltjes

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 el vloeibare margarine
- 700 g voorgekookte krieltjes
- 700 g koelverse minibloemkool en -broccoli
- 350 g kalkoenfilet à la minute
- 200 g gemalen jonge kaas
- 50 g gezouten cashewnoten
Advertentie
Bereiden
Verhit in een koekenpan margarine en bak de krieltjes in ca. 8 min goudbruin. Kook de groenten in 8 min. beetgaar. Verhit in een andere koekenpan margarine en bak het vlees in 3 min. bruin en gaar. Bestrooi met peper en zout. Hak de noten grof. Giet de groenten af en meng direct met de kaas en noten, zodat de kaas smelt. Serveer met gebakken krieltjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 650 kcal
- eiwit 44 g
- koolhydraten 38 g
-
vet 35 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Broccoli en bloemkool met gebakken krieltjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Broccoli en bloemkool met gebakken krieltjes
- 2 el vloeibare margarine
- 700 g voorgekookte krieltjes
- 700 g koelverse minibloemkool en -broccoli
Verhit in een koekenpan margarine en bak de krieltjes in ca. 8 min goudbruin. Kook de groente in 8 min. beetgaar.
- 350 g kalkoenfilet à la minute
Verhit in een andere koekenpan margarine en bak het vlees in 3 min. bruin en gaar. Bestrooi met peper en zout. Hak de noten grof.
- 200 g gemalen jonge kaas
- 50 g gezouten cashewnoten
Giet de groenten af en meng direct met de kaas en noten, zodat de kaas smelt. Serveer met gebakken krieltjes.