bewaar
Basisrecept biefstuk bakken
Basisrecept biefstuk bakken
bewaar

Basisrecept biefstuk bakken

15 min. bereiden
97waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

biefstukken

4 eetlepels

olijfolie

2 eetlepels

boter

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi ze met (versgemalen) peper. Verhit 2 eetlepels olie en 1 eetlepel boter in een koekenpan. Laat twee biefstukken in de pan glijden als de boter begint te kleuren en het schuim is weggetrokken. Bak het vlees in 1 minuut aan beide zijden op hoog vuur. Matig het vuur en bak de biefstukken nog 2-6 minuten, afhankelijk van hoe doorbakken je ze wilt. Keer het vlees regelmatig. Haal de biefstukken uit de pan, wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze 5 minuten rusten. Herhaal met de overige twee biefstukken. Bestrooi de biefstukken met zout en serveer.

Biefstuk met pepersaus maken

Instructievideo - 04:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Basisrecept biefstuk bakken

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig