bewaar
Knolselderijstamppot met balletjes
Knolselderijstamppot met balletjes
bewaar

Knolselderijstamppot met balletjes

30 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

vegetarische balletjes

1

knolselderij

1

rode paprika

1 zak

aardappels

2 eetlepels

zonnebloemolie

100 ml

halfvolle melk

3 eetlepels

bewust light olijfolie

Aan de slag

Vegetarische balletjes in ca. 15 min. ontdooien. Knolselderij schoonmaken en in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In grote pan water aan de kook brengen en aardappel en knolselderij in 20 min. gaar koken. In koekenpan olie verhitten en balletjes en paprika verwarmen. Melk in magnetron verwarmen. Aardappels afgieten en met halvarine en melk tot puree stampen. Met zout en peper op smaak brengen. Stamppot over vier borden verdelen en balletjes met paprika erop leggen.