bewaar
Taco's met tonijnsalade
Taco's met tonijnsalade
bewaar

Taco's met tonijnsalade

10 min. bereiden
15 min. wachten
68waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 doos

tacoschelpen

2

eieren

1 blikje

tonijn naturel

1 blikje

ansjovisfilets in olijfolie

1 pot

sperziebonen

1

ui

½ potje

zwarte olijven in plakjes

4 eetlepels

mayonaise

1 eetlepel

azijn

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 125 °C. Taco's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Eieren in 7 min. hard koken. Tonijn laten uitlekken en in stukken verdelen. Ansjovis laten uitlekken en in stukjes snijden. Sperziebonen afgieten en laten uitlekken. Ui pellen en in stukjes snijden. Eieren pellen en in plakjes snijden. Enkele plakjes ei achterhouden. Grootste deel sperziebonen mengen met tonijn, ansjovis, grootste deel olijven, ui en ei. Mayonaise losroeren met azijn, zout en peper en door salade scheppen. Salade over taco's verdelen, met ei plakjes garneren en serveren.