bewaar
Zalmcourgettelasagne
Zalmcourgettelasagne
bewaar

Zalmcourgettelasagne

20 min. bereiden
35 min. oventijd
402waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

courgettes

50 g

besciamella sausmix

500 ml

melk

2 el

traditionele olijfolie

200 g

groene lasagnevellen

200 g

gerookte zalm

175 g

geraspte belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (ca. 2 liter)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgette met een kaasschaaf in plakken. Bereid de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk.

2

Vet de ovenschaal in. Schenk een laagje saus in de ovenschaal en dek af met lasagnevellen. Leg de helft van de courgette en zalm op de lasagne en dek af met de saus. Herhaal dit en dek af met een laag lasagnevellen. Schenk de rest van de saus er bovenop. Bestrooi met de kaas. Laat de lasagne in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar worden.