Ingrediënten
4 personen
1 zak
gebroken sperziebonen
2 bakken
aardappelpartjes
1
ui
1
handpeer
5 eetlepels
olijfolie
2 eetlepels
azijn
1 theelepel
mosterd
1 zakje
walnoten
1 duopak
gerookte spekblokjes
1 zak
sla
Aan de slag
Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken, afgieten en laten afkoelen. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in koekenpan bereiden. Ui pellen en in halve ringen snijden. Peer schillen, klokhuis verwijderen en in partjes snijden. Noten grof hakken. In droge koekenpan spekblokjes knapperig bakken. Van olie, azijn, mosterd, zout en peper dressing roeren. Sla over vier borden verdelen. Aardappelpartjes en sperziebonen erop rangschikken. Ui, peer en noten erover verdelen. Met dressing besprenkelen en spekblokjes erop leggen.
Lauwwarme aardappelsalade met spekblokjes

hoofdgerecht
4 personen
750 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken, afgieten en laten afkoelen. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in koekenpan bereiden. Ui pellen en in halve ringen snijden. Peer schillen, klokhuis verwijderen en in partjes snijden. Noten grof hakken. In droge koekenpan spekblokjes knapperig bakken. Van olie, azijn, mosterd, zout en peper dressing roeren. Sla over vier borden verdelen. Aardappelpartjes en sperziebonen erop rangschikken. Ui, peer en noten erover verdelen. Met dressing besprenkelen en spekblokjes erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 zak gebroken sperziebonen
2 bakken aardappelpartjes
1 ui
1 handpeer
5 eetlepels olijfolie
2 eetlepels azijn
1 theelepel mosterd
1 zakje walnoten
1 duopak gerookte spekblokjes
1 zak sla