bewaar
Bouillonfondue met kip, vis en groenten
Bouillonfondue met kip, vis en groenten
bewaar

Bouillonfondue met kip, vis en groenten

Ja, met bouillon kun je ook fonduen. Sausje erbij en dippen maar!

15 min. bereiden
1 min. wachten
70waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1½ teen

knoflook

200 g

kipfilet

200 g

tilapiafilet

250 g

kastanjechampignons

1

courgette

1

rode paprika

375 g

tofu naturel

1 liter

kippenbouillon van tablet

4 el

Japanse sojasaus

3 el

citroensap

200 g

sugarsnaps

Dit heb je nodig

  • fonduepan

Ja, met bouillon kun je ook fonduen. Sausje erbij en dippen maar!

Aan de slag

1

Pel de knoflook en pers boven een kommetje uit. Snijd de kipfilet en tilapiafilet in stukken. Veeg de kastanjechampignons schoon. Snijd de courgette in plakken, paprika in repen en de tofu in blokjes.

2

Breng de bouillon aan de kook. Zet een fonduepan op tafel en schenk de bouillon erin.

3

Maak een dipsaus van de sojasaus, het citroensap en de knoflook, breng op smaak met peper.

4

Doop met behulp van een netje de stukjes kip, vis, groenten en tofu enkele minuten in de hete bouillon tot de kip of vis door en door wit is. Dip de kip, vis, groenten en tofu daarna even in de dipsaus.

tip

algemeenKlaar met eten? Schenk het restje van de dipsaus in de bouillon en serveer deze als soep.