Vis­sticks met aard­ap­pel­wa­fel­tjes

(22) waardeer
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 22

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 ºC voorverwarmen en wafeltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Maïs laten uitlekken en in schaal doen. Komkommer wassen en in stukjes snijden. Ananas laten uitlekken, 2 el sap opvangen. Ananas, maïs en komkommer met 2 el olie, ananassap, azijn, zout en peper mengen. Yoghurt in schaaltje doen en knoflook erboven uitpersen. Helft van bieslook fijnknippen en door knoflooksaus roeren. Saus met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en vissticks gaar en bruin bakken. Rest van bieslooksprietjes kleiner knippen. Vissticks door midden snijden. Op vier borden torentjes maken van stukjes visstick en wafeltjes. Met bieslooksprietjes garneren. Torentjes met saus, salade en rest van wafeltjes serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.