bewaar
Vissticks met aardappelwafeltjes
Vissticks met aardappelwafeltjes
bewaar

Vissticks met aardappelwafeltjes

30 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1½ zak

aardappelwafeltjes

1 blikje

maïskorrels

1

komkommer

1 blikje

ananas

4 eetlepels

olie

1 eetlepel

azijn

½ beker

Griekse yoghurt

1 teentje

knoflook

12 sprietjes

bieslook

1 pak

vissticks

Aan de slag

Oven op 220 ºC voorverwarmen en wafeltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Maïs laten uitlekken en in schaal doen. Komkommer wassen en in stukjes snijden. Ananas laten uitlekken, 2 el sap opvangen. Ananas, maïs en komkommer met 2 el olie, ananassap, azijn, zout en peper mengen. Yoghurt in schaaltje doen en knoflook erboven uitpersen. Helft van bieslook fijnknippen en door knoflooksaus roeren. Saus met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en vissticks gaar en bruin bakken. Rest van bieslooksprietjes kleiner knippen. Vissticks door midden snijden. Op vier borden torentjes maken van stukjes visstick en wafeltjes. Met bieslooksprietjes garneren. Torentjes met saus, salade en rest van wafeltjes serveren.