bewaar
Lasagne met champignons en spek
Lasagne met champignons en spek
bewaar

Lasagne met champignons en spek

15 min. bereiden
30 min. wachten
68waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ duopakje

magere spekreepjes

1 bakje

champignons

500 g

tomaten

1 pot

besciamella kaassaus

1 pak

lasagne

100 g

gemalen oude kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. In braadpan spekreepjes (zonder vet) 3 min. zachtjes bakken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Champignons door spekjes scheppen en 4 min. bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tomaten wassen en in plakken snijden. Laagje champignon-spekreepjes in schaal scheppen, bedekken met lasagnebladen, daarover laagje champignon-spekreepjes, tomaat en saus. Herhalen tot lasagnebladen op zijn. Met laagje saus eindigen. Met kaas bestrooien. Lasagne in midden van oven in 30 min. gaar en bruin laten worden. Lekker met groene salade en vinaigrettedressing.