La­sag­ne met cham­pig­nons en spek

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 525 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(66) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 66

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. In braadpan spekreepjes (zonder vet) 3 min. zachtjes bakken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Champignons door spekjes scheppen en 4 min. bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tomaten wassen en in plakken snijden. Laagje champignon-spekreepjes in schaal scheppen, bedekken met lasagnebladen, daarover laagje champignon-spekreepjes, tomaat en saus. Herhalen tot lasagnebladen op zijn. Met laagje saus eindigen. Met kaas bestrooien. Lasagne in midden van oven in 30 min. gaar en bruin laten worden. Lekker met groene salade en vinaigrettedressing.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.