bewaar
Gepofte aardappelen met zalm en verse dille
Gepofte aardappelen met zalm en verse dille
bewaar

Gepofte aardappelen met zalm en verse dille

30 min. bereiden
41waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 grote

aardappels

2 bakjes

stoomgroenten broccoli

1 zakje

verse dille

1 bakje

zalmsalade

1 bakje

gerookte zalmsnippers

Dit heb je nodig

  • grote magnetronbestendige schaal, ca. 25 x 15 cm

Aan de slag

Aardappelen schoonboenen en met vork op enkele plaatsen inprikken. In magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 min. bijna gaar laten worden. Aardappelen in handdoek verpakken en ca. 10 min. laten nagaren. Groente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Helft van dille fijnhakken. Zalmsalade met 2/3 zalmsnippers en fijngehakte dille mengen. Aardappelen aan 1 kant insnijden en iets opendrukken. Aardappelen over vier borden verdelen en zalmmengsel erin scheppen. Met rest van zalmsnippers en enkele takjes dille garneren. Gevulde aardappelen met groente serveren. Lekker met salade van sla en komkommer.