Snelle pizza met gehakt
Pizza sneller dan snel: met maar 5 ingrediënten zó gepiept.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g rundergehakt
- 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
- 380 g tastytom-trostomaten
- 4 pizzabodems tomaat
- 150 g geraspte kaas voor pizza
Keukenspullen
- 2 ovenrooster
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 230 °C. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het gehakt samen met de Italiaanse kruiden in 5 min. op middelhoog vuur rul.
- Snijd ondertussen de tomaten in plakjes. Verdeel de pizzabodems over 2 ovenroosters. Verdeel hierover de plakjes tomaat, het gehakt en de kaas erover. Bak de pizza’s in het midden van de voorverwarmde oven in 8-10 min. goudbruin en gaar.
combinatietip:
Lekker met een tomatensalade. Kijk op ah.nl/allerhande voor receptinspiratie.
serveertip:
Lekker met vers basilicum.

Ui snipperen
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 885 kcal
- eiwit 43 g
-
koolhydraten 117 g
waarvan suikers 8 g -
vet 26 g
waarvan verzadigd 12 g - natrium 1.080 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Snelle pizza met gehakt
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Snelle pizza met gehakt
Verwarm de oven voor op 230 °C.
- 300 g rundergehakt
- 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het gehakt samen met de Italiaanse kruiden in 5 min. op middelhoog vuur rul.
- 380 g tastytom-trostomaten
- 4 pizzabodems tomaat
Snijd ondertussen de tomaten in plakjes. Verdeel de pizzabodems over 2 ovenroosters.
- 150 g geraspte kaas voor pizza
Verdeel hierover de plakjes tomaat, het gehakt en de kaas erover.
Bak de pizza’s in het midden van de voorverwarmde oven in 8-10 min. goudbruin en gaar.
combinatietip:
Lekker met een tomatensalade. Kijk op ah.nl/allerhande voor receptinspiratie.
serveertip:
Lekker met vers basilicum.