bewaar
Spaghetti met knoflookolie en artisjokharten
Spaghetti met knoflookolie en artisjokharten
bewaar

Spaghetti met knoflookolie en artisjokharten

15 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

100 g

spaghetti

100 g

artisjokharten

50 g

Parmezaanse kaas

2½ el

olijfolie

3 tenen

knoflook

zout

versgemalen peper

Aan de slag

In pan met ruim kokend water spaghetti in 8 à 10 minuten beetgaar koken. Intussen artisjokharten in kwarten snijden. Met behulp van kaasschaaf flinterdunne plakjes van Parmezaanse kaas snijden. In koekenpan olie verhitten. Knoflook pellen, erboven uitpersen en met 1/2 tl zout ca. 1 minuut zachtjes bakken. Artisjokharten erdoor mengen en kort meewarmen. Pasta afgieten en goed met knoflookolie en artisjokken mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti op bord scheppen en geschaafde Parmezaanse kaas erover strooien.