Lin­zen­sa­la­de met ge­gril­de ci­troen­kip

(49) waardeer
mediterraan hoofdgerecht 2 personen
3 49

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bestrijk de kipfilet, de paprika en de tomaatjes heel dun met olie. Gril de hele kipfilet en de paprika in zijn geheel rondom op de grillpan in 15-18 minuten gaar en gril de laatste 5 minuten de tomaatjes (incl. takjes) mee. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de kipfilet in schuine plakken, bestrooi ze met zout en peper naar smaak en besprenkel met citroensap. Schep de linzen en de rucola om met de rest van de olie en breng eventueel pittig op smaak met peper. Verdeel de salade over twee borden en beleg hem met de plakken kip, de paprika en de tomaatjes.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.