Ge­vul­de cour­get­tes met zalm

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 445 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(47) waardeer
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 47

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Courgettes wassen, in lengte doormidden snijden en met scherp mesje uithollen. Peper schoonmaken en fijnsnipperen. Knoflook pellen en snipperen. Zalm laten uitlekken, vel en graatjes verwijderen. In koekenpan 2 el olie verhitten en stukjes courgette, peper en knoflook 5 min. bakken. Zalm toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. Courgettes vullen met zalmmengsel, in ovenschaal zetten, met rest olie besprenkelen en 15 min. in midden van oven bakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Lekker met tomatensalade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.